Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

SVEŽI ZELENJAVNI IN SADNI SOKOVI - NORMAN W. WALKER

Več pogledov

SVEŽI ZELENJAVNI IN SADNI SOKOVI - NORMAN W. WALKER

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Avtor knjige, doktor znanosti, je bil eden najpomembnejših zdravilcev in učiteljev naravnega življenja v našem stoletju. V knjigi podaja pregled sokov, njihovo uporabo in učinke ter napotke za zdravljenje vrste bolezni.

Dobavljivost: Ni na zalogi

21,00 €

Podorobnosti

Norman W. Walker je bil eden najpomembnejših zdravilcev in učiteljev naravnega življenja v dvajsetem stoletju. Svoje dolgo življenje je posvetil zdravilskemu in prosvetiteljskemu delu z ljudmi, raziskovanju v laboratoriju in pisanju. V svojih delih je opisal pot do sijočega zdravja, energije in čilosti – vse to je sam ohranil tudi v pozni starosti, živel je
namreč več kot sto let. Stari rek, da lahko najbolj zaupamo tistemu, ki je najprej ozdravil sebe, najbrž še zmeraj velja. Tak človek lahko priporoči načine zdravljenja z avtoriteto svoje izkušnje, ki bogati njegovo teoretično znanje.

Knjiga Sveži zelenjavni in sadni sokovi se je zapisala v zgodovino kot izjemen pripomoček, ki je zaradi preverjenih trditev ostal enako aktualen kot takrat, ko je nastal, ali morda še bolj, saj je ljudi, ki skušajo sami poskrbeti za svoje zdravje, zdaj veliko več, kot jih je bilo nekoč. V knjigi je na podlagi dolgoletnih raziskav avtor natančno navedel, koliko zelenjavnih ali sadnih sokov je treba uživati pri različnih boleznih, opisal značilnosti posameznih sokov ter podal splošne informacije o hrani in sokovih.

Knjiga je bila v Sloveniji že 8x ponatisnjena.

Mehka vezava, 176 strani

Mere: 14 x 21 cm

Nekaj strani iz knjige Sveži zelenjavni in sadni sokovi (PDF)

Dodatne informacije

DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 14 x 21×1
CENA 21,00 €
ZALOŽBA Aura
AVTOR KNJIGE Norman W. Walker

Napišite svoj komentar

Ocenjujete izdelek: SVEŽI ZELENJAVNI IN SADNI SOKOVI - NORMAN W. WALKER

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točk
Kvaliteta
Vrednost glede na ceno
Zadovoljstvo s storitvami prodajalca

Oznake artikla

Za ločevanje tagov uporabljajte presledke. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.