Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

MASAŽA, FIZIOTERAPIJA IN ...

V Centru EKO365 izvajamo sledeče storitve:


MASAŽE : TERAPEVTSKA MASAŽE HRBTENICE : je močna masažna tehnika s katero dosežemo sprostitev in povečani prekrvavitev mišic. Je edinstvena masaža, ki se izvaja pri vseh lažjih in težjih problemih in poškodbah hrbtenice.

KLASIČNA MASAŽA : je ljudsko zdravilo in jo poznamo odkar obstaja človeški rod. Je masaža celotnega telesa, ki izboljša zdravje in vzbuja ugodje.

ŠPORTNA MASAŽA : je specializirana masaža namenjena tako rekreativcem, kot vrhunskim športnikom.Segrevamo in mehčamo mišična tkiva, ravnamo mišična vlakna, pomagajo pri hitrejšem celjenju poškodb in pospešujejo izločanje odpadnih snovi iz mišice.

ČIŠČENJE UŠES Z UŠESNIMI TULCI : je starodavna metoda čiščenja cerumna – ušesnega masla, katerega so poznala že stara modra ljudstva skozi zgodovino. Izgorevanje tulca povzroča efekt kamina v ušesu v fiziki poznan, kot Venturinijev efekt.

FIZIOTERAPIJA : je pomembna zdravstvena disciplina tako na preventivnem in kurativnem področju. Ljudi poučuje kako bolj zdravo živeti. S pomočjo fizioterapevstkega pregleda bomo poskušali poiskati vzrok vaše zdravstvene težave, ga poskušali odstraniti ali omiliti.
Zasebna fizioterapija Helena Pekošak, dipl.fiziot.

 

Za ta izbor ne ostaja artiklov.