Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

SOKOVNIK SANA JUICER BY OMEGA EUJ-808 BISERNO BELA BARVA

Več pogledov

SOKOVNIK SANA JUICER BY OMEGA EUJ-808 BISERNO BELA BARVA

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Najnovejši model vertikalnega sokovnika s počasnimi obrati 43 obr/min.

Dobavljivost: Na zalogi

469,00 €

Podorobnosti

Novi vertikalni sokovnik Sana EUJ-808 je sokovnik s povsem novo tehnologijo počasnega sočenja. Z revolucionarno nizkimi obrati, samo 43 obratov na minuto, deluje s skoraj polovico hitrosti prvotnih "počasnih" vertikalnih sokovnikov. Ta nizka hitrost, v kombinaciji s tesno prilegajočim novim vijakom z dvojnim rezilom, pomeni več soka iz sadja in zelenjave. Vlakna so nasekljana na manjše delce, kar pomeni bolj gladek in bolj hranilen sok. Počasno in nežno stiskanje ohranja za zdravje pomembne encime nedotaknjena, zmanjšuje kopičenje toplote, upočasnjuje oksidacijo in povečuje rok uporabnosti soka. EUJ 808 features grey

Sana EUJ-808 učinkovito soči, sadje, zelenjavo, listnato zelenjavo, in celo pšenično travo. Sokovnik naredi odličen sok skoraj brez pulpe in pene. Poleg tega Sana EUJ-808 naredi okusno mleko iz oreškov. Če so vam je všeč Smoothie napitki, lahko EUJ-808 uporabite za mešanje zamrznjenega sadja, jogurta, mleka, in celo avokada. Ker ima pokrovček, ki zatesni izhod za sok, lahko različne sestavine zmešamo skupaj, preden jih natočimo v kozarec.

Novi vijak z dvema reziloma je izdelan iz visoko trpežnega materiala GE ultem. Vsi deli EUJ-808 so brez BPA. Avtomatski izmet kaše vam omogoča, da lahko sočite neprekinjeno. Zaradi nizkih vrtljajev je sokovnik Sana EUJ-808 izredno tih. Druga prednost pri EUJ-808 je avtomatski sistem za čiščenje. Ta sistem nenehno čisti zunanji del cedila, preprečuje nabiranje vlaken na cedilu in s tem sokovnik iztisne tudi večjo količino soka. Po končanem sočenju sledi postopek čiščenja, ki pa je še hitrejši in enostavnejši kot pri predhodnih modelih vertikalnih sokovnikov.

V kompletu prejmete dve cedili: fino in grobo. Če so vam všeč koščki v soku, lahko uporabite grobo cedilo. Najbolj pogosto se grobo cedilo uporablja pri sočenju mehkega sadja kot so: pomaranče ali ananasa. Fino cedilo uporabite za vse ostale sestavine in kadar želite bolj bister sok.

Nova zasnova sokovnika Sana EUJ-808 je kompaktna, sodobna in učinkovita. Ne samo, da iztisne maksimalno količino soka iz sadja in zelenjave, ampak zaradi nižjih vrtljajev naredi sok tudi bolj zdrav. EUJ-808 je najnovejši vertikalni sokovnik z najnižjimi vrtljaji iz podjetja Sana.

Dodatek za stiskanje agrumov:

Dodatne informacije

PROIZVAJALEC SANA
MODEL ARTIKLA SANA EUJ 808
TEŽA (kg) 6.8
NAČIN SOČENJA VERTIKALNI Z ENIM VIJAKOM
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 236 x 240 x 398
MOČ (W) 150
ŠT. OBRATOV/min 43
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 10/5
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 4
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4
CENA 469,00 €

Napišite svoj komentar

Ocenjujete izdelek: SOKOVNIK SANA JUICER BY OMEGA EUJ-808 BISERNO BELA BARVA

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točk
Kvaliteta
Vrednost glede na ceno
Zadovoljstvo s storitvami prodajalca

Oznake artikla

Other people marked this product with these tags:

Za ločevanje tagov uporabljajte presledke. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.