Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

SOKOVNIK SANA HORECA JUICER EUJ-909

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Sana Horeca EUJ-909 je prvi komercialni enovijačni sokovnik znamke Sana. Je edinstven na komercialnem trgu in ima veliko prednosti pred centrifugalnimi sokovniki, ki se običajno uporabljajo v barih, restavracijah in fitnes centrih.

Dobavljivost: Na zalogi

1.499,00 €

Podorobnosti

Sana Horeca EUJ-909 je prvi komercialni enovijačni sokovnik znamke Sana. Je edinstven na komercialnem trgu in ima veliko prednosti pred centrifugalnimi sokovniki, ki se običajno uporabljajo v barih, restavracijah in fitnes centrih.

Prihranite pri surovinah in ponudite najvišjo možno kakovost soka brez odvečnega hrupa.

Za razliko od centrifugalnih sokovnikov, ki lahko pri delovanju ustvarjajo hrup, ki presega 100 decibelov, je sokovnik Horeca z 80 decibeli zelo tih. To je prva stvar, ki jo opazite, ko ga vklopite. Ker enovijačni sokovniki iztisnejo precej več soka iz sadja in zelenjave kot centrifugalni modeli, lahko s Sana Horeca EUJ-909 prihranite znatne količine denarja, saj porabite manj surovin na liter soka. Ker deluje pri veliko nižjih obratih, proizvede sokove precej višje kakovosti od tistih iz centrifugalnih sokovnikov. Vsebuje manj pulpe in vlaken, okus je slajši, sok je bolj piten in skoraj brez pene. 

Kaj lahko sočite?

Sana Horeca EUJ-909 je zelo vsestranski in lahko soči skoraj vse vrste sadja in zelenjave. Jabolka, hruške, agrumi, jagode, tropsko sadje, korenovke in vse vrste listnate zelenjave so "mala malica" za ta sokovnik. Kot pri vseh sokovnikih, boste seveda z uporabo svežih pridelkov dobili najboljše rezultate.

Ena edinstvena značilnost tega sokovnika je pokrovček na iztoku soka, ki deluje kot pipa. To vam omogoča, da že v aparatu pomešate različne vrste sokov ali celo dodajate druge sestavine, kot so mleko, jogurt, ali alkoholne pijače. Prav tako vam omogoča enostavno porcioniranje sokov neposredno v kozarce.

Pokrovček za sok ima še eno prednost: med sočenjem različnih vrst sadja (ali mešanjem pijač), lahko dodate v zaprt sokovnik vodo in ga pustite delovati nekaj trenutkov, nato pa odprete pokrovček, da voda odteče. Ker ima 909 lopatice za čiščenje gume, ki nenehno čistijo sito, tako hitro in enostavno očistite sokovnik.

Hitro delovanje in čiščenje

Glavna zahteva barov in restavracij je, da lahko proizvedejo večje količine soka v kar se da kratkem času. Kljub delovanju pri samo 60 obratih je proizvede Horeca EUJ-909 veliko količino soka v kratkem času. Ker ima posebej veliko odprtino za vstavljanje surovin, sta njihova predpriprava in razrez zmanjšana na minimum. To pomeni, da lahko sočite manjše sorte jabolk celo popolnoma brez priprave.

Poleg tega, da lahko aparat na hitro preplaknete že med stiskanje soka, je tudi proces čiščenja sokovnika Horeca hiter in enostaven. Enota za sočenje vsebuje le nekaj delov, ki jih je treba le sprati pod tekočo vodo. Edini del, ki sploh zahteva čiščenje, je cedilo, ki ga hitro čistite pod tekočo vodo s priloženo krtačko.

Vsi deli, ki pridejo v stik s sokom, so izdelani iz materialov brez bisfenola A.

V kompletu prejmete:

 • 1× ohišje z motorjem
 • 1× bobenj za sočenje
 • 1x vijak
 • 1x fino sito
 • 1x okvir z lamelami
 • 1× lijak za vstavljanje
 • 1x potiskač
 • 1x vrtljiva krtača za čiščenje sit
 • 1x ščetka za čiščenje ostalih delov
 • 1x posoda za sok
 • 1x posoda za pulpo
 • 1× navodila za uporabo
 • 1× velika knjiga receptov
 • 1×dodatni komplet za sočenje
 
Sokovnik Sana Horeca EUJ-909 je res nekaj posebnega na trgu komercialnih sokovnikov, kjer so do sedaj prevladovali centrifugalni sokovniki. Izstopa vsestranskost tega stroja, saj lahko z njim pripravite marsikaj (tudi sladolede in sorbete), česar centrifugalni sokovniki ne morejo in lahko pripravljate tudi mešane sokove. Velik plus pa je tudi očitna razlika v kvaliteti proizvedenega soka, kot tudi večji izkoristek surovin in posledično več soka. Prav tako smo želeli zagotoviti enostavno čiščenje in tiho ter zanesljivo delovanje, saj motor lahko neprekinjeno deluje kar 24 ur.
 
Pri ogledu spodnjih video posnetkov lahko izberete slovenske podnapise.
 
 
 
 
 

Dodatne informacije

PROIZVAJALEC SANA
MODEL ARTIKLA SANA HORECA EUJ 909
TEŽA (kg) 9.1
NAČIN SOČENJA VERTIKALNI Z ENIM VIJAKOM
ČASOVNA OMEJITEV (min.) 1440
NAMEN RABE KOMERCIALNA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 175 x 230 x 515
BARVA METALIK SIVA
MOČ (W) 200
ŠT. OBRATOV/min 60
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 1/1
OCENA ENOSTAVNOSTI ČIŠČENJA (1-5) 4
OCENA BISTROSTI SOKA (1-5) 4
OCENA KVALITETE SOKA (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA LISTNATO ZELENJAVO/ZELIŠČA/TRAVE (1-5) 4
OCENA SOČENJA ZA MEHKO SADJE/JAGODIČEVJE (1-5) 5
OCENA SOČENJA ZA TRDO SADJE/KORENASTO ZELENJAVO (1-5) 4
CENA 1.499,00 €

Napišite svoj komentar

Ocenjujete izdelek: SOKOVNIK SANA HORECA JUICER EUJ-909

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točk
Kvaliteta
Vrednost glede na ceno
Zadovoljstvo s storitvami prodajalca

Oznake artikla

Other people marked this product with these tags:

Za ločevanje tagov uporabljajte presledke. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.