Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

SOKOVNIK LIVE ENZYME JUICER (SREBRNI)

Več pogledov

SOKOVNIK LIVE ENZYME JUICER (SREBRNI)

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Life Enzyme Juicer je sokovnik z enojnim vijakom in brez sita za sočenje.

Dobavljivost: Na zalogi

190,00 €

Podorobnosti

Lexen Electric Healthy Juicer postavlja nova merila med sokovniki. To je močan sokovnik s tehniko žvečenja, ki "zdrobi" sadje in zelenjavo, vključno s trdo zelenjavo kot je korenje. Ker ne proizvaja toplote, ki nastane pri ostalih sokovnikih, se ohranijo vsi encimi zaradi česar je okus soka svež in "poln življenja". Dostopna cena omogoča vsakomur, da uživa neverjetne koristi sočenja za zdravje. Še pomembneje je, da je sokovnik narejena iz kakovostnih delov, ki bodo trajali vse življenje. To potrjuje 8-letna garancija na motor in 2-letna garancija na dele.

Zaradi velikega števila funkcij je ta aparat veliko več kot le sokovnik! Z njim lahko naredite testenine, maslo iz oreščkov, zdravo otroško hrano, zamrznjene sladice in sojino mleko kar mu daje neverjetno vrednost. Vključuje dva posebej izdelana vijaka, enega za pšenično travo in enega za sadje ter zelenjavo. Ker se pri sočenju sestavine ne segrevajo, se ohranijo vsi vitamini in encimi!

Dodatna prednost aparata Healthy Juicer je, da ne uporablja notranjega sita za sočenje! Imate možnost, da izberete ali želite bolj kašast sok ali ne. Če vam je všeč bolj kašast sok, enostavno ne namestite sita!

Heatlhy Juicer je narejen iz nestrupenega polikarbonata z pogonsko osjo iz nerjavečega jekla, ki bo zagotovo trajala leta in leta.

Dodatne informacije

TEŽA (kg) 1
CENA 190,00 €

Napišite svoj komentar

Ocenjujete izdelek: SOKOVNIK LIVE ENZYME JUICER (SREBRNI)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točk
Kvaliteta
Vrednost glede na ceno
Zadovoljstvo s storitvami prodajalca

Oznake artikla

Other people marked this product with these tags:

Za ločevanje tagov uporabljajte presledke. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.