Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

PRESNI GURMAN

Več pogledov

PRESNI GURMAN

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Živa hrana je eden najpomembnejših elementov v življenju posameznika, ki si prizadeva živeti zdravo in kakovostno življenje. Knjiga Presni gurman v besedi in z izvrstnimi fotografijami nudi spoznanje, da sveže, nekuhano sadje, zelenjava, semena, oreščki, žita in stročnice niso le poglavitni vir hranil, ki jih potrebuje naš organizem temveč, da nudijo tudi izvrsten gurmanski užitek, ki zadovolji še tako zahtevnega sladokusca. Nekoč je veljalo, da so živila, ki zdravijo in živila, ki predstavljajo užitek, nezdružljiva. Na straneh te lepe knjige, natisnjene na umetniškem papirju, pa se razgrinja mozaik domiselnih, slastnih, zdravih receptov, ki bodo nedvomno pregnali še zadnji dvom, ki se morda še skriva v vas.


Z živimi obroki ne boste le poskrbeli za zdravo telo, temveč tudi zbistrili možgane in krepili osebnostno rast. Knjiga vas postopoma, korak za korakom, vodi po poti k boljšemu, bolj zdravemu načinu življenja. Presna hrana pomaga, da se človek počuti bolje, da ima več energije, da živi dlje in ne nazadnje, da v tem življenju tudi bolj uživa.


Več deset tisoč ljudi po vsem svetu se je rešilo skoraj gotove prezgodnje smrti, ko je razvrednoteno kuhano hrano zamenjalo za naravno presno. Za nekatere izmed vas bo presnojedstvo najbrž postalo način življenja, drugi boste v njem prepoznali optimalen način prehranjevanja. Najprej pa je seveda treba storiti prvi korak: prelistajte to imenitno knjigo, ki sloni na izkušnjah iz Hipokratovega inštituta v ZDA. In ne nazadnje: podarite to knjigo tistim, ki jih imate najbolj radi. Hvaležni vam bodo. Morda jih popelje v bolj živo življenje.


V knjigi sta dve vrsti receptov: presni in optimalni presni. Če ste se za presnojedstvo odločili iz zdravstvenih razlogov ali pa zato, ker se želite temeljito očistiti, potem uporabljajte le recepte iz skupine optimalnega presnega izbora. Če pa želite uživati v presnojedstvu brez pretiranih omejitev, se le pogumno lotite dela in preizkusite vse opisane recepte. Večina receptov je sestavljenih tako, da je priprava jedi preprosta in hitra.

Dobavljivost: Na zalogi

AKCIJSKA CENA 39,90 €

Cena: 47,90 €

Podorobnosti

Presni gurman – preprosti recepti za zdravo življenje

Ta bogato ilustrirana knjiga vsebuje veliko število receptov za pripravo svežih, nekuhanih živil – sadja, zelenjave, oreščkov, semen in žit.

Spoznali boste, kako doseči zdravje in vitalnost z uživanjem presne hrane – ne da bi morali pri tem žrtvovati užitek pri jedi!

Avtorica: Nomi Shannon

Prevedla: Andreja Bricelj

Založila: ARA Založba

Obseg: 216 strani

Format: 22 × 28 cm

Vezava: broširano in trda vezava

Dodatne informacije

CENA 47,90 €
AKCIJSKA CENA 39,90 €
ISBN 978-961-6005-82-1
ZALOŽBA ARA Založba
AVTOR KNJIGE Nomi Shannon
ŠTEVILO STRANI 216
VEZAVA TRDA VEZAVA

Napišite svoj komentar

Ocenjujete izdelek: PRESNI GURMAN

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točk
Kvaliteta
Vrednost glede na ceno
Zadovoljstvo s storitvami prodajalca

Oznake artikla

Za ločevanje tagov uporabljajte presledke. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.