Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

MEŠALNIK KUVINGS SV-500 RDEČ

Več pogledov

MEŠALNIK KUVINGS SV-500 RDEČ

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Nov, močan, vakumski blender iz Kuvingsa. 

Dobavljivost: Na zalogi

699,00 €

Podorobnosti

Kuvings je združil visoko moč komercialnih mešalnikov z inovacijo vakuumskih mešalnikov, da bi ustvaril povsem nov standard med blenderji.

Kuvings SV-500 je opremljen z močnim 1500-vatnim motorjem, ki doseže vrtoglavih 32000 vrt / min. Ta moč je nadgrajena s senzorji umetne inteligence, ki samodejno prilagajajo hitrost mešanja na podlagi konsistence in upornosti sestavin. Ko med mešanjem postane konsistenca bolj gladka, motor zmanjša hitrost, da zagotovi najboljšo kakovost brez nepotrebnega pregrevanja sestavin.

Oksidacija - izguba hranil zaradi reakcije, ki jo povzroča mešanje z visokimi obrati v prisotnosti kisika ter toplote zaradi trenja - je največji izziv pri mešanju. Z odstranitvijo zraka iz posode pred mešanjem se problem praktično odpravi. Pene skoraj ni, barve so svetlejše in bolj izrazite, ohranijo se vitalna hranila. Druga prednost je, da vakuum povzroči, da se snov razširi, kar ima za posledico boljšo predelavo sestavin. Kombinacija vakuma z masivnim 3,5 konjskim motorjem pomeni, da bo blender Kuvings SV-500 z lahkoto opravil z vsemi mešalnimi nalogami.

Poleg tega pa so Kuvings-u SV-500 dodali pokrov za zmanjšanje hrupa, kot ga najdete pri profesionalnih mešalnikih. Tako je glasnost med mešanjem zmanjšana na 75 decibelov (glasnost sesalca za prah ali splakovanja toaletnega kotlička), kar vam omogoča mešanje, ne da bi motili druge v bližini.

Prepričani smo, da bo mešanje z vakuumom postalo standard za kakovostne blenderje v prihodnosti. Za Smoothie je oksidacija velik problem in odstranjevanje zraka pred mešanjem naredi veliko razliko. Vidia je bil prvi vakuumski mešalnik na evropskem trgu z blenderjem BL-001, za katerega menimo, da je odličen kot mešalnik za tekočine. Vendar pa je Kuvings prvi vakuumski mešalnik z veliko močjo in kvaliteto komercialnih mešalnikov. Ta mešalnik ima moč, da opravlja težje naloge, kot so priprava masla iz oreščkov in juhe, medtem pa ohranja vse prednosti mešanja v vakuumu. Ko k temu dodamo še robustno konstrukcijo in protihrupni pokrov menimo, da je to danes najboljši vakuumski mešalnik na trgu.
Posoda za mletje ima kapaciteto 1,9 l, kar pomeni dejansko kapaciteto 1,5 l in maksimalno kapaciteto mletja suhih sestavin 500 ml.

 Video:

Dodatne informacije

PROIZVAJALEC KUVINGS
MODEL ARTIKLA KUVINGS SV-500
TEŽA (kg) 6.2
VOLUMEN (L) 1,9
MATERIAL Eastman Tritan brez BPA
NAMEN RABE DOMAČA RABA
DIMENZIJE V MM (ŠXGXV) 216 x 24 x 443
GlASNOST (dB) 75
BARVA RDEČA
MOČ (W) 1500
ŠT. OBRATOV/min 2.000 - 20.000 (Max 32.000)
GARANCIJA (ŠT LET ZA MOTOR/OST. DELI) 2/2
ŠT. NOŽEV 6
CENA 699,00 €
GARANCIJA ŠTEVILO LET /

Napišite svoj komentar

Ocenjujete izdelek: MEŠALNIK KUVINGS SV-500 RDEČ

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točk
Kvaliteta
Vrednost glede na ceno
Zadovoljstvo s storitvami prodajalca

Oznake artikla

Za ločevanje tagov uporabljajte presledke. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.