KNEDLove kuharske čarovnije z Ico Krebar
“Zdravje ni privilegij, je red, disciplina in spoštovanje naravnih zakonitosti delovanja telesa in duha v sožitju z naravo.” Ica Krebar Pionirka makrobiotike v Sloveniji i
Nalaganje mape ....

Datum/Čas
14/06/2018
16:00-20:00
Prvi naslednji termin za dogodek
Ni dogodkov v tej kategoriji

Lokacija
CENTER EKO365 - TESTNI CENTER

Kategorije


Drage & Dragi moji,

pridružite se nam na kulinaričnem popotovanju. KNEDLove kuharske čarovnije se tokrat nadaljujejo s kuharskimi delavnicami za odrasle. Se že veselimo in Smejimo, saj se nam bo pridužila prijateljica Ica Krebar, ki je eno samo veliko Srce in zakladnica znanja.

Prisrčno vabljeni na druženje, raziskovanje, kuhanje ter pokušanje.

PROGRAM, ki smo ga pripravili za Vas:

Uživajmo v hrani, brez občutka krivde. Zdrav želodec, vitalnost telesa!

– Krekerji, kruhki ter testo za pico brez vsebnosti oglikovih hidratov.

– Nasveti in recepti z lanenim oljem proti nadležnim glivicam v telesu.

– Kutina – kraljica pektina, nasveti in recepti za sladice ter vlaganje brez dodanega sladkorja za lepo jesen in mirno zimo.

Delavnico vodita:

Ica Krebar
Pionirka makrobiotike v Sloveniji in njena misel:

“Zdravje ni privilegij, je red, disciplina in spoštovanje naravnih zakonitosti delovanja telesa in duha v sožitju z naravo.”

Ica že štirideset let deluje na področju celostnega razumevanja zdravja. Je avtorica sedmih knjig. Preko makrobiotičnega društva Leon s svojim srcem in znanjem pomaga ter svetuje ljudem v Sloveniji in tudi zunaj naših meja.

http://www.leon-drustvo.si/

Danilo Ivanuša
Danilo Ivanušaje chef, mentor, food stylist, igralec, glasbenik in še kaj bi se našlo. Predvsem je človek z veliko ljubeznijo do življenja in narave.

Z uspešnimi kulinaričnimi delavnicami pod imenom KNEDLove kuharske čarovnije tako ustvarja z vsemi generacijami, medtem ko je poučevanje otrok in mladostnikov zanj najpomebnejše. Njegovo delo in izkušnje temeljijo na celostnem pristopu razumevanja zdravja ter kvalitete bivanja, predvsem pa načinu prehranjevanja.

V 30 letih izkušenj dela v kulinaričnem svetu si je nabral različna znanja in tehnike, najbolj pa mu je blizu srčna kuhinja, ki temelji na ljubezni in spoštovanja do sočloveka, živali ter narave, katere del smo vsi.

https://www.knedl.guru

Prijave na: danilo@knedl.guru ali 041 557 691(Ica Krebar)

Št. udeležencev: Omejeno
Trajanje: 4 ure (16:00 – 20:00)

Vrednost delavnice: 28 eur

SmejteSe! 🙂

#KNEDLoviPrijatelji

theme by teslathemes