Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

KAKO ZDRAVA JE VODA

Več pogledov

KAKO ZDRAVA JE VODA

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Kako zdrava je voda je knjiga, ki bo pustila le malo ravnodušnih bralcev. Njeno sporočilo, zamotano v biološko znanost, nam odpira vrata v svet vedenja, da lahko z danes znanim biološkim opazovanjem poškodb v celicah navadne čebule že gledamo v bodočnost, ki nam jo v odvisnosti od okolja določa kakovost vode.


Knjiga je namenjena ozaveščanju in ponuja napotke, kako naj opazujemo in ocenjujemo kakovost najbolj dragocene snovi na Zemlji. Voda je življenju vse manj prijazna, njeno življenjsko silo razdirajo kemični in, kot avtor dokazuje v knjigi, tudi drugi vplivi.


Kemična preiskovanja vode ne morejo dati zanesljivega odgovora na vprašanje, kako zdrava je voda; vse težje in dražje je v njej najti na tisoče spojin in ocenjevati njihov posamični in med seboj delujoči vpliv na življenje. Razvoj koreninic čebule se ne meni za nobena bolj ali manj stroga družbena določila o kakovosti vode. Njihova rast kar naravnost pokaže v kako za življenje primerni vodi so zrasle. Pogled na celico, še bolj pa pregledovanje kromosomov v njej, pa daje že zelo natančno sliko o kakovosti vode oziroma kar odgovor na vprašanje, kako zdrava je voda.


Knjiga je tudi vodnik za mlade raziskovalce v eko šolah. Ti lahko ob pomoči mentorjev sami ugotovijo, kako zdrava je voda, ki jo pregledujejo.

Dobavljivost: Ni na zalogi

12,10 €

Podorobnosti

Avtor: Peter Firbas

Založba: ARA založba

Obseg: 102 strani

Format: 12,5 × 19,5 cm

Vezava: mehka

Dodatne informacije

CENA 12,10 €
ZALOŽBA ARA Založba
AVTOR KNJIGE Peter Firbas

Napišite svoj komentar

Ocenjujete izdelek: KAKO ZDRAVA JE VODA

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točk
Kvaliteta
Vrednost glede na ceno
Zadovoljstvo s storitvami prodajalca

Oznake artikla

Za ločevanje tagov uporabljajte presledke. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.