Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

ENO LETNO ČLANSTVO V PROGRAMU MOJ VRT

Več pogledov

ENO LETNO ČLANSTVO V PROGRAMU MOJ VRT

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Postanite član, pridružite se programu partnerskega kmetijstva. Naročite se na redni tedenski zabojček za
12 mesecev, 15% popust
Na voljo je omejeno število prostih mest. 

Dobavljivost: Na zalogi

0,00 €

Podorobnosti

Moj Vrt  -  Program partnerskega kmetovanja

Partnersko kmetovanje pomeni da se kmetovalec in kupec vnaprej dogovorita o količini in izboru zelenjave, ki ga kmetovalec za dogovorjeno obdobje prideluje za kupca. Moj vrt smo oblikovali tako, da bomo med seboj čimbolj povezani. Kot bi imeli svoj vrt in nič dela. Prostora je le za  200 članov. Vsi člani boste povabljeni na brezplačen voden ogled rastlinjaka.

Vključitev zelenolistne zelenjave je najlažji način za dosego dobrega zdravja in znižanje telesne teže. Zdaj nimate več izgovora, da ni dobre izbire, da se trenutno na trgu ne dobi zelenja ali da nimate časa vsak teden zbirati potrebne hrane za dosego svojega cilja. Našli ste svoj rajski vrt, ki daje celo leto. Odločitev za zdravje je vaša. Potrebno je le spremeniti prehrano. Pri tem vam bomo pomagali še s koristnimi recepti za hitro pripravo obrokov v pravem razmerju sestavin.

Ne pozabite, lokalna samooskrba je tudi priložnost za rast lokalne ekonomije in hkrati večje povezanosti med ljudmi znotraj lokalne skupnosti.

 

Kako pridelujemo

Vsi pridelki prihajajo iz akvaponičnega rastlinjaka v Ljubljani, gojeni so ekološko, trajnostno in večinoma z obnovljivimi viri energije. Tehnologija, načrtovanje in tehnična izvedba proizvodnje je plod lastnih raziskav in razvoja od leta 2008. Naravne škodljivce nadzorujemo izključno z uporabo ekološko dovoljenih metod vključno z biotskim nadzorom. Uporabljamo ekološka semena Semenarne Ljubljana in Amarant-a. Prvi certifikat ekološkega pridelovalca smo pridobili v Maju 2015 in ga letno obnavljamo.

 

Kaj pridelujemo

 • Pridelujemo zelenolistni program, ki vam zagotavlja večino vitaminov in mineralov za ohranjanje dobrega zdravja.
 • Občasno so prednostno članom na voljo tudi ribe - tilapije, ki skrbijo za rast vaše zelenjave. To je odlična riba čvrstega belega mesa, nevtralnega okusa in z malo kosti.

 

Čemu služi zelenolistna zelenjava?

Človek, ki se načeloma zdravo prehranjuje, je lahko še vedno podhranjen, če ne vključuje živega zelenja (klorofil je sonce ujeto v celice zelenja). Živo zelenje je visokofrekvenčna hrana, z njo zaužijete življenjsko energijo. To je hrana, ki razkisljuje telo in tako ustvarja bazične pogoje v katerih se bolezni ne morejo razvijati. Če ste zboleli za rakom, je bazična hrana vaša rešitev. V tem primeru je potrebno narediti večtedensko kuro in zelenje sočiti v sokovniku.
Smo v času dviga zavesti zato je izjemnega pomena, da skrbimo za visoko frekvenco našega telesa. To lahko dosegamo z pozitivnimi mislimi in vnosom visokofrekvenčne hrane. Zelenolistni program je hrana prihodnosti.

 

Ali je ta hrana primerna za dieto?

To je idealna hrana za razkislenje ali za katerokoli dieto (Atkinsova, vegetarianska, veganska, presna, Weight Watchers, mediteranska, dieta z  nizkim glikemičnim indeksom,  dieta za čiščenje jeter, Gabrielova metoda ..). Vsebuje obgromno mineralov in vitaminov, precej beljakovin in mikroorganizme, ki skrbijo za zdravo črevesno floro.

Vso zelenje je priporočljivo jesti surovo, ali zgolj oparjeno za nekaj minut. Vse je primerno tudi za smoothie.

 

Zakaj bi postal član, kakšne so prednosti?

 1. Prihranek časa in denarja. Ni vam potrebno razmišljati in se odločati kaj in kje kupiti, da bi jedli kvalitetno. Ta čas raje porabite zase. Prepustite se naši skrbi za redno prehrano s klorofilom.
   
 2. Z vstopom v program Moj vrt pridobite popust za člane:
       - 12 mesecev   (52 dobav):    15% popust
                                                                                                             
 3. Tedensko prejemate Klorofilni zabojček ali Klorofilni zabojček s solato, ki vam prinaša pravi klorofil (sonce ujeto v celice zelenja ) in obilo vitaminov in mineralov. Na celih rastlinah ( solata, pak choi, tatsoi..) običajno puščamo  korenine, zato da lahko uživate živo hrano  To je visokofrekvenčna hrana, ki si jo lahko privoščijo le lastniki lastnega vrta in člani programa Moj vrt.
   
 4. Tedensko je v zabojčku posoda živih microgreensov.
   
 5. Članu so občasno na voljo Nilske Tilapije. Smo edini v Sloveniji, ki lahko ponudimo svežo tilapijo, zamrznjen program je vedno iz uvoza ( Azija in Afrika). Rib imamo le toliko, da zagotavljajo dovolj hranil za proizvodnjo zelenja, zato so količine majhne in prednostno na voljo članom. Prve ribe si že lahko privoščite. Zaljubili se boste v njen okus. Med sladkovodnimi ribami jim ni para, saj so nevtralnega okusa in jih lahko jedo tudi tisti, ki zaradi vonja ali okusa rib načeloma ne marajo.
   
 6. Član je povabljen na brezplačen voden ogled rastlinjaka. V živo boste doživeli in začutili od kod prihaja hrana in kdo vanjo vlaga ročno delo in ljubečo energijo.
   
 7. Za člane ni zime, zelenje prejemajo celo leto.

 

Kdaj in kako do zabojčka

Vsak PONEDELJEK od 12 ure do zaprtja trgovine:

1. VIČ:       TUŠ Market Šebenik (oddelek kruha), Tržaška cesta 266,  1000 Ljubljana . Tel: 01/ 241 03 43, odprto od 7.30 do 20h

2. ŠIŠKA:   EKO365, Runkova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 05/ 90 21 700, odprto od 9h do 17h

 

Vsako SREDO od 9 - 14 ure:

3. CENTER - EKO TRŽNICA POGAČARJEV TRG:  Stojnica KATJIN KOT, Tel: 040 830 374, 041 715 724

 

Za prevzem se je potrebno legitimirati z osebno izkaznico (plačnik/član ali oseba, ki ste jo v pogodbi pooblastili za prevzem).

 

Kako vstopim v progam Moj vrt?

 1. Izpolnjeno in podpisano pogodbo Moj vrt za fizične osebe ali pogodbo Moj vrt za pravne osebe pošljete preko e-pošte
 2. Odgovorili vam bomo s potrditvijo sprejema na listo članov ter navodili za plačilo. 
 3. Po prejemu prvega plačila pričnemo z redno tedensko dobavo.

POMEMBNO: Naše kapacitete lahko nahranijo le 200 članov. Če bodo ob prijavi vsa mesta že zasedena, vas bomo uvrstili na čakalno listo.

 

Način plačila

Letno članstvo je plačljivo v gotovini in največ 4 zaporednih obrokih.

 

V času dopusta ne želim zabojčka, kakšne so možnosti?

 1. Zabojček prevzema oseba, ki ste jo pooblastili. Če je tudi ta odsotna, nam sporočite kdo drug jo bo prevzel.
 2. Zabojčke, ki niso prevzeti v roku 24 ur od dneva dostave se vrnejo k nam in predamo jih Ljudski kuhinji »Pod strehco«, kjer jih porabijo za obroke socialno ogroženih. Z njimi že nekaj časa sodelujemo in jim tudi sami podarjamo zelenjavo.
 3. Če nobena od možnosti ne nudi ustrezne rešitve v dani situaciji, nas pokličite in pogovorili se bomo o možnostih.
 

Več o sami pridelavi si lahko ogledate na spodnjem video posnetku:

Dodatne informacije

PROIZVAJALEC VIDIVITA

Napišite svoj komentar

Ocenjujete izdelek: ENO LETNO ČLANSTVO V PROGRAMU MOJ VRT

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točk
Kvaliteta
Vrednost glede na ceno
Zadovoljstvo s storitvami prodajalca

Oznake artikla

Za ločevanje tagov uporabljajte presledke. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.