Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

ČUDEŽ OLJČNEGA OLJA

Več pogledov

ČUDEŽ OLJČNEGA OLJA

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Priročnik z razlagami, kako oljčno olje varuje pred artritisom, srčnožilnimi boleznimi in rakom na dojki. Ameriška uspešnica na podlagi rezultatov številnih raziskav vodi v svet zdrave in okusne prehrane, ki varuje zdravje.

Dobavljivost: Ni na zalogi

7,93 €

Podorobnosti

Čudež oljčnega olja

Jean Barilla

Kako biser Sredozemlja varuje pred artritisom, koronarno boleznijo in rakom na dojki.

Če iščete prehranski vir maščob, ki vas bo varoval pred koronarno boleznijo srca in rakom na dojki, ki bo pomagal k pravilnemu delovanju prebavil in bo koristil pri artritisu in sladkorni bolezni, je prava izbira oljčno olje. Zagotovilo bo vse to in še več. Oljčno olje, ki je dobra maščoba, bo izboljšalo tudi okus vaše hrane in vas bo bolj nasitilo, zlasti če hujšate. Če ga uporabite za kuhanje, kot začimbo ali pri peki, bo to zdravo olje nudilo užitek vašemu okusu.

Vse več je dokazov, da je hrana, v kateri je zelo malo maščob, enako nezdrava kot preveč mastna. Omejitev maščob namreč močno zmanjša tudi uživanje esencialnih maščobnih kislin in drugih koristnih maščob, ki so nujne za normalno telesno presnovo in dobro zdravje. Dobre maščobe in olja so potrebna celo za to, da lahko telo izkoristi zaužite maščobe. Oljčno olje vsebuje maščobe, ki lahko odpravijo pomanjkanje esencialnih maščobnih kislin, do katerega privedejo slabe prehranske navade ali prehrana, prerevna z maščobami. Maščobe v oljčnem olju telo izkoristi za ohranjanje prožnih arterij, varujejo pa tudi dedno snov pred napadom toksičnih spojin. Prehrana, ki izloči ali omeji "slabe" maščobe, vključi pa oljčno olje, super zvezdo dobrih maščob, bo okusna, nasitna in bo pomenila velik korak k zdravju in užitku.

 

Založba: ARA Založba

256 strani, mehka vezava

Mere: 121 x 195 x 9 mm

Dodatne informacije

CENA 7,93 €
ZALOŽBA ARA Založba
AVTOR KNJIGE Jean Barilla

Napišite svoj komentar

Ocenjujete izdelek: ČUDEŽ OLJČNEGA OLJA

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točk
Kvaliteta
Vrednost glede na ceno
Zadovoljstvo s storitvami prodajalca

Oznake artikla

Za ločevanje tagov uporabljajte presledke. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.