Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

ČESEN, ČUDEŽNO HRANILO

Več pogledov

ČESEN, ČUDEŽNO HRANILO

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Najsodobnejša znanstvena spoznanja iz 2000 raziskav o neverjetni zdravilni moči te že tisočletja znane rastline in njenem vplivu na resnejše bolezni sodobnega časa...

Dobavljivost: Ni na zalogi

7,93 €

Podorobnosti

Česen, čudežno hranilo

Earl L. Mindell, dipl. farm. , dr. sc.

Presenetljivi vpliv te močne rastline na najresnejše bolezni sodobnega časa. "Cvetlico neprijetnega vonja" omenjata že Sveto pismo in Homerjeva Odiseja. Aristotel, Hipokrat, Galen, Aristofan, Vergil in Plinij so vsi dobro poznali to čudežno zdravilo za bolezni, s katerimi bi lahko napolnili knjigo. Transilvanski kmetje so obešali vence česna nad okna in vrata, da bi odvrnili vampirje. Še do začetka tega stoletja ni česen manjkal v nobeni črni zdravniški torbi. Albert Schweitzer ga je uporabljal v svoji bolnišnici za zdravljenje presenetljivega števila različnih bolezni. Med 1. svetovno vojno so zdravniki na bojiščih z obkladki iz česnovega soka uspešno preprečevali gangreno, tako da se je pripravka mnogo pozneje prijelo ime "ruski penicilin".

Toda česen se je vseeno znašel odrinjen v del folklore. Znanstveniki se ga danes znova lotevajo resno. V zadnjih dveh desetletjih so vrhunski svetovni raziskovalci opravili prek 2000 raziskav, ki so pokazale, da česen lahko koristi proti najhujšim sodobnim boleznim.

Založba: ARA Založba, 2002

Mere: 12,5 x 19,5 cm, 95 strani

Dodatne informacije

CENA 7,93 €
ZALOŽBA ARA Založba
AVTOR KNJIGE Earl L. Mindell

Napišite svoj komentar

Ocenjujete izdelek: ČESEN, ČUDEŽNO HRANILO

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točk
Kvaliteta
Vrednost glede na ceno
Zadovoljstvo s storitvami prodajalca

Oznake artikla

Za ločevanje tagov uporabljajte presledke. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.