Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

ZA KOMERCIALNO RABO

Investirajte v kakovostne Harvest Right liofilizatorje namesto nakupa izjemno dragih enot.

Kontaktirajte EKO365: 05 90 21 700

Prvič je na voljo cenovno ugoden komercialni liofilizator. S Harvest Rightom lahko enostavno investirate v več visokokakovostnih liofilizatorjev. Obeg vaše proizvodnje lahko prilagajate rasti vašega posla. 

Najboljša metoda za konzerviranje. 

Liofilizacija je najboljši način za konzerviranje vseh tipov hrane, zelišč in farmacevtskih izdelkov, ker liofilizacija ohrani prvinske okuse in hranljivo vrednost. 

Vsestranskost

Plasirajte  na trg kakovostno hrano, vključno z zelišči, instant zdravimi obroki, okusnimi sadnimi in veggie prigrizki, hrano za hišne živali in še veliko več.

Dostopnost

Ne glede na to ali liofilizirate na dan 20 ali 200 litrov, je investicija v Harvest right liofolizatorje najbolj cenovno dostopen način za to. 

Prednost

Z zamrzovanjem posušite svoje izdelke, ker se pred nakupom ne bodo pokvarili. Vse vrste zelišč, sadja in zelenjave lahko posušite z zamrzovanjem in prodate z večjim dobičkom kot sveže.  

Praktičnost

Če imate več liofilizatorjev Harvest Right, ste v prednosti tudi, če se vam kateri pokvari. Lahko ga date na popravilo, medtem pa še vedno uporabljate ostale in na ta način količinsko zadovoljite kupce. 

Boljša kakovost

Kakovost izdelka, ki je bil zamrznjen v liofilizatorjih Harvest Right, je veliko boljša od tistega, ki je sušen v drugih komercialnih sušilnikih.

Harvest Right sušeno z zamrzovanjem (levo) v primerjavi z liofilizirano hrano proizvedeno v drugih komercialnih  enotah (desno).

Zamrzovanje s sušenjem ne samo da nudi okus in prehransko vrednost sveže hrane, hrana se tudi ne pokvari - traja večno. Samo dodajte vodo in hrana se takoj povrne v zdravo in sveže stanje - vključno z mesom, jajci in mlečnimi proizvodi. 

 

Pokličite še danes in naročite vaš  Harvest Right Freeze liofilizator za vaše podjetje. Prihranili boste čas in denar, hkrati pa zagotovili količino, vsestranskost in kakovostnejši izdelek.

Mreža  Vrstice 

Padajoče

Mreža  Vrstice 

Padajoče