Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

LIOFILIZATORJI

Zakaj liofiliziranje?

Konzervirajte vaše pridelke, ustvarite idealno zalogo hrane za hude čase, ustvarite obroke za kampiranje in zdrave prigrizke. V primerjavi z ostalimi metodami konzerviranja hrane je sušenje z zmrzovanjem (liofilizacija) boljša, ker ne skrči vaše hrane in jo ne napravi bolj trde in žilave Poleg tega živila ohranijo  prvinski okus, barvo in hranilno vrednost.


Okusite

S Harvest Right liofilizatorji dobite boljše rezultate, kot če kupite liofilizirane produkte v trgovini. Hrana je bolj okusna in izgleda bolje. Okusite in izkusite Harvest Right razliko.


Rok trajanja

Hrana iz hladilnika, zamrznjena hrana ali hrana iz pločevink ne traja zelo dolgo. Liofilizirana hrana ima zelo dolgo življenjsko dobo do 25 let. Hrana pripravljena z liofilizacijo je idealna za vašo shrambo. 


Prehranska vrednost

Sušenje z zamrzovanjem ohrani 97% hranilne vrednosti hrane. Ostale metode konzerviranja, kot je vlaganje ali dehidracija uporabljajo visoko temperature, ki uniči veliko hranilne vrednosti.


Vsestranskost

Sušenje z zamrzovanjem dobro deluje pri sadju in zelenjavi, v nasprotju z ostalimi opcijami. Idealno konzervira meso, ribe, mlečne proizvode, jajca, sladoled in celo popolnoma kuhane obroke. 


Enostavno

S pritiskom na gumb lahko enostavno sušite z zamrzovanjem. Pritisnite start in ko liofilizirano patentirana tehnologija zazna, kdaj je narejeno. Vse je avtomatsko.


Varno

Ne samo, da hrana, ki jo sušite doma z zamrzovanjem izgleda in je boljšega okusa kot v trgovini kupljena liofilizirana  hrana, tudi cenejša je. Liofilizirajte vso hrano, ki vam ostane in boste tudi veliko prihranili.

   

Mreža  Vrstice 

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2

Mreža  Vrstice 

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2