Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

VK 002

Več pogledov

VK 002

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Učinkovit čistilec zrak - eleganten, popolnoma avtomatski, izjemno učinkovit, čistilec zraka in sterilizator za vsa okolja.

Dobavljivost: Ni na zalogi

1.499,00 €

Podorobnosti

VK 002 je najboljši čistilec zraka ker  združuje vrsto mehanskih filtrov, vključno s 50 mm nano srebrnim HEPA filtrom, močnim ventilatorjem scirocco in patentirano celico VK za sterilizacijo.

Vzemite za primerjavo najboljše čistilnike zraka na trgu, ki so v istem cenovnem razredu kot VK 002 in primerjajte rezultate testov, videli boste, da ni primerjave. Zaradi dometa  100 kvadratnih metrov je VK 002 odlična izbira za številne komercialne in vrhunske domače nastavitve. Obstaja na tisoče referenčnih lokacij in priporočil za ta model,  v različnih sektorjih. 
V podjetju Radic8 menimo, da bi moralo čiščenje zraka na visokem nivoju zajemati vse vidike onesnaženosti zraka v zaprtih prostorih in ne moremo dovolj poudariti, da to ni mogoče z mehansko filtracijo. Namestitev VK 002 vam bo omogočila ultra fino filtriranje delcev in tudi nevtralizacijo onesnaževalcev zraka, kot je dušikov oksid, iz prometnih hlapov, formaldehida iz opreme, hlapnih organskih spojin in strupenih plinov, bakterij in virusov, plesni in gliv. Konkurenčna cena za  nakup aparata in potrošnega materiala, neprimerljivi rezultati v svojem razredu in izjemno eleganten videz…… resnično obožujemo Radic8 VK 002!

Nenehno odkrivamo dejanski obseg zdravstvenih tveganj, povezanih z onesnaževanjem zraka, in vemo, da je globalno naša največja nevarnost za okolje, povezana z vsemi petimi najpomembnejšimi vzroki smrti. Ekipa podjetja Radic8 je ponosna, da se pridružuje INBairu in skupaj smo močnejša sila pri ustvarjanju najboljših rešitev za onesnaževanje zraka v zaprtih prostorih.  Nenehno si prizadevamo ponuditi najboljšo razpoložljivo tehnologijo. 50-milimetrski Hepa in 25-milimetrski srednji filtri v VK 002 so prevlečeni s srebrom z nano tehnologijo, kar omogoča odlične sterilizacijske lastnosti. Prav tako smo pred kratkim nadgradili ventilator scirocco, da zagotovimo večji pretok zraka. Želimo ustvariti zelo aktivno prodajno in distribucijsko omrežje za model VK 002, saj vidimo potencialne prednosti, ki jih lahko prinese številnim geografskim lokacijam. 

 • teža 38 KG
 • dimenzije: 1220  x 380  x 380 mm
 • doseg 99 m2
 • menjava vseh  filtrov : po 6000 urah
 • moč: 280 W
 • samostoječi
 • menjava reaktorske celice: po 8000 urah (alarm)
 • 40 - 49 dB
 • vključena 2 daljnski kontroli
 • na voljo z oglaševanimi oblogami: 800 ur (alarm)
 • pretok zraka: 150 - 317 CFM
 • certifikat za čist zrak.

VIDEO:

Dodatne informacije

PROIZVAJALEC Radic8
MODEL ARTIKLA VK BLUE
DIMENZIJE 1220 x 380 x 380
NOVO DA
BARVA SIVA
CENA 1.499,00 €

Napišite svoj komentar

Ocenjujete izdelek: VK 002

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točk
Kvaliteta
Vrednost glede na ceno
Zadovoljstvo s storitvami prodajalca

Oznake artikla

Za ločevanje tagov uporabljajte presledke. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Sorodni izdelki