Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

DESTILATORJI

Destilatorji vode

Obstaja veliko čistilnih naprav in filtrov na trgu, toda katerega izbrati? Poleg gašenja žeje ima voda še druge prednosti za človeško telo. Na primer, lahko pomaga telesu pri presnovi, krvnem obtoku, in lahko izboljša absorpcijo in eliminacijo telesnih odpadkov. Poleg tega lahko voda pomaga uravnotežiti kislost v krvi, ohladi vaše telo, ter pomaga ohranjati vaše telesno temperaturo. Resnično samo voda visoke kvalitete deluje zdravilno in ne povečuje obremenitev telesa. Zato je skrbna izbira vaše pitne vode ključnega pomena. Destilator si lahko predstavljate kot umetne ledvice, ki lahko filtrirajo vse škodljive ostanke v vodi, in vam omogočajo zares čisto pitno vodo za celo družino.

Morda se sliši kot oglas s katerim se želi povečati zanimanje za določene izdelke vendar je edino destilirana voda tista, pri kateri ne morete pretiravati z njeno kvaliteto. Ker je destilirana voda 100% čista H2O.

Voda je brezbarvna tekočina in je brez okusa, zato ne morete ugotoviti kakovost vaše pitne vode. Kljub temu obstajajo načini. Že po nekaj minutah boste s potopkom elektrolize zaznali razliko med vodo iz pipe in destilirano vodo. Oglejte si spodnji video:

Destilacija in primerjava z vodo iz pipe

Mreža  Vrstice 

Padajoče

Mreža  Vrstice 

Padajoče