Kjer zdravje najde svoj dom

Košarica

Skupni znesek: 0,00 €

ČIŠČENJE VODE

Prvo, kar boste morali storiti, ko se enkrat odločite, da več ne bosti uživali vode slabe kakovosti, je da si izberete postopek čiščenja vode, ki vam najbolj ustreza. Obstaja več postopkov za čiščenje vode in vsakdo si lahko izbere tistega, ki mu najbolj ustreza, saj se kakovost vode od kraja do kraja razlikuje. Toda kateri način čiščenja vode izbrati? Več si preberite v nadaljevanju...

Voda iz vašega vodovoda je lahko trda, lahko vsebuje nitrate, ima različno prevodnost itd. Ljudje svoje zaupanje v različne postopke čiščenja vode gradijo ravno tako na temelju preteklih izkušenj. Če si želite čiste vode, polne antioksidantov, za katero si lahko izberete vrednost pH, bo ionizacija za vas verjetno najbolj ustrezen postopek čiščenja vode. V kolikor zahtevate popolnoma čisto vodo, brez kakršnih koli delcev, z vrednostjo pH okrog 7, boste prednost verjetno dali destilaciji. Če iščete najbolj prefinjen postopek čiščenja vode, bo vaš izbor najverjetneje obratna osmoza. Če pa je vaš edini namen znebiti se nitratov, boste verjetno uporabljali filtre.

Zgoraj omenjeni načini čiščenja so vsak po sebi učinkoviti. Na žalost nobeden od teh načinov ne omogoča energetsko čiščenje, ki pa je, kot boste videli v nadaljevanju, eden pomembnejših.

Priporočamo vam tudi ogled ruskega dokumetarnega filma, ki vam bo razkril vse skrivnosti vode.


Mreža  Vrstice 

Padajoče

Mreža  Vrstice 

Padajoče